Přehled čestných členů
P
Jan Paďourek
Střední školy obchodu, služeb a řemesel a Jazykové školy s právem státní jazykové zkoušky, Tábor
NEJLEPŠÍ STUDENT OBORU PRO ROK 2008
Miroslav Panuška
Vyšší odborná škola ekonomických studií a Střední průmyslová škola potravinářských technologií v Praze
NEJLEPŠÍ STUDENT OBORU PRO ROK 2014
MVDr. Radko Pastor
Praha
Čestný člen od roku 2001
Jan Pavlík
Bučovice
Čestný člen od roku 2003
Jan Pavlík
Raduň
Čestný člen od roku 2003
Ing. Bc. Bo-Anne Rohlík, Ph.D.
VŠCHT Praha
NEJLEPŠÍ ZÁVĚREČNÁ PRÁCE VYSOKOŠKOLSKÉHO STUDIA v oboru hygieny a technologie masa
Ing. Mgr. Zdeněk Pavlík, Ph.D.
Ústav hygieny a technologie masa, Fakulta veterinární hygieny a ekologie.
DOKTORSKÁ DISERTAČNÍ PRÁCE v oboru hygieny a technologie masa.
Název práce:
Jakostní parametry masných výrobků a metody pro jejich hodnocení
MVDr. Jiří Drápal, Ph.D.
DOKTORSKÁ DISERTAČNÍ PRÁCE v oboru hygieny a technologie masa
Potraviny živočišného původu jako zdroj expozice člověka vybraným kovům a metaloidům (kadmium, olovo, rtuť a arsen)
Ing. Tereza Škorpilová, Ph.D.
VŠCHT Praha
DOKTORSKÁ DISERTAČNÍ PRÁCE v oboru hygieny a technologie masa
Název disertační práce: „Sledování čerstvosti masa na základě metabolomických profilů a jiných markerů“
Jana Pichlová
Praha
NEJLEPŠÍ STUDENT OBORU PRO ROK 2005
prof. Ing. Petr Pipek, CSc.
Ústav konzervace potravin, VŠCHT Praha (kontaktní osoba v oblasti technologie masa)
Technická 5, 166 28 Praha 6 – Dejvice
+420 220 443 198
https://ukp.vscht.cz/lide/zamestnanci/pipek
Čestný člen od roku 2013
Marian Pösinger
Tábor
MISTR OBORU ZPRACOVÁNÍ MASA PRO ROK 2022
Ing. Zdeněk Pour
Praha
Čestný člen od roku 2009
Jan Prantl st.
Žirovnice
Čestný člen od roku 2005
Marek Procházka
Praha
NEJLEPŠÍ STUDENT OBORU PRO ROK 2006